Skyl og tør brombærrene og læg dem i en skoldet glaseret lerkrukke. Hæld vinen over brombærrene og lad det trække i 2 døgn på et køligt sted. Tilsæt flormelis og rør til det er helt opløst. Hæld blandingen i en nyskoldet saftpose og lad saften løbe fra. Saften tilsættes cognac eller vodka. Rør rundt og hæld saften på flasker der proppes til. Stil det køligt i mindst 2 måneder før prøvesmagning og servering.
Tips:
Lav den inden jul og du vil nyde den til risalamanden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(6 stemmer)
Opskriften er vist 19043 gange, og udskrevet 370 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider