1.) Først laves dejen
Tænd ovnen på 200 grader
Smøren skal være kold og brug en gaffel! Smør og mel rives sammen i en skål.
Når denne blanding er en omgang smulder har du en perfekt blanding.
Tilsæt vand (evt. æg) og rør sammen. Denne blanding kan faktisk godt rulles ud på et bord. Det kræver dog lidt øvelse. Tilsættes æg bliver bunden ikke så sprød.
Når dejen er rullet ud til en tynd plade, placeres denne plade i en tærteform.
Tærtebunden bages ved 200 grader i 5 min.
2.) Fyld
Broccoli skæres i små stykker og fordeles ud over tærtebunden sammen med skinken.
3.) ”Sovs”
Fløde og æg blendes i ca. 1 min og hældes derefter ud over tærten.
4.) Topping
På toppen af tærten kan resten af dejen smuldres ud. Det giver en dejlig sprød skorpe.
5.) Bages i 20-25 min ved 200 grader
Tips:
Denne opskrift er super enkelt og go til dem der har travlt.
Denne opskrift har en fedtenergiprocent på den frække side af 120% og kan kun anbefales som mellemmad eller forret! Det tager lidt tid at lære at rulle dejen ud - men den bliver tilgengæld perfekt sprød -hvis man undlader at bruge æg til dejen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 32788 gange, og udskrevet 844 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider