okseboullion terning måske en 0.50.25 okseboullion terning måske en 0.5
0.5
Appelsin0.5 Appelsin
wiskey. til du skammer dig (ca. 6 spsk.) wiskey. til du skammer dig (ca. 6 spsk.)
Opskrift:
Kog fløden og Barbecuen op. tilfør krydderierne 1 efter 1.
tilfør appelsinen og derefter Wiskeyen
Tips:
Det er meget vigtigt, at der smages til efter hver ingridiens er tilført. Det er selvfølgelig bedst at bruge hjemmelavet barbecue sovs.. meeen den fra kraft kan også gå.
wiskeyen, er meget forskelligt.. jeg fortrækker at bruge en god mængde..Det skal smage af noget.. man slipper godt fra det, hvis man finder en god balance når man tilføjer krydderierne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11944 gange, og udskrevet 233 gange.
Kommentarer
Kokken - 2008-10-10 12:08:13 Det er ½l 7% madlavnigsfløde og ikke bare en ½:-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider