Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fars Wiskey sovs

Fars Wiskey sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jones

Indsendt :



Ingredienser:
0.5 7% madlavnings fløde
1.5 dl.barbecue sovs
1 tsk.Karry
1 tsk.rosen paprika
1 tsk.tøret rosmarin
0.5 tsk.pepper
0.25 okseboullion terning måske en 0.5
0.5 Appelsin
 wiskey. til du skammer dig (ca. 6 spsk.)
 
Opskrift:
Kog fløden og Barbecuen op. tilfør krydderierne 1 efter 1.
tilfør appelsinen og derefter Wiskeyen

Tips:

Det er meget vigtigt, at der smages til efter hver ingridiens er tilført. Det er selvfølgelig bedst at bruge hjemmelavet barbecue sovs.. meeen den fra kraft kan også gå. wiskeyen, er meget forskelligt.. jeg fortrækker at bruge en god mængde..Det skal smage af noget.. man slipper godt fra det, hvis man finder en god balance når man tilføjer krydderierne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11726 gange,
og udskrevet 227 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kokken  -  2008-10-10 12:08:13
Det er ½l 7% madlavnigsfløde og ikke bare en ½:-)