hel fersken eller en halv appelsin 1 hel fersken eller en halv appelsin
5
dl.
creamfraise5 dl. creamfraise
1
tsk.
fuld vanilie1 tsk. fuld vanilie
Opskrift:
Først skære du frugterne ud i nogle mindre stykker og ligger det op i en skål.
Bagefter tager du en gryde og fylder med vand og venter til det begynder at koge, når vandet koger tager du en dyb tallerken og ligger oven på gruden og sktuger lidt ned.
Så tager du chokoladen og brækker den i mindre stykker og ligger det over i tallerknen og venter til det er smeltet.
Så tager du en lille skål og hælder creamfraisen og vanilien op i og røre godt rundt.
Bagefter tager du den skål med frugt i og hælder creamfraise med vanilie op i skålen med frugt og røre det rundt.
Når så har gjort det tager du 2 tallerkener og tager frugten som er blandt sammen med creamfraise og vanilie op på tallerkenerne og hælder det chokolade op som du har smeltet.
Tips:
du skal nok lige være bemærket på at chokoladen bliver lidt stiv så husk lige at røre i det en gang i mellem
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(9 stemmer)
Opskriften er vist 13646 gange, og udskrevet 145 gange.
Kommentarer
HVi - 2012-09-17 15:46:14 Jeg læser i opskriften, at du ligger frugterne i en skål - chokoladen ligger du ovenpå ! !
Man ligger ikke, man lægger det i en skål - man lægger oven på.
Der er stor forskel på at ligge eller at lægge i kakkelovnen.
Desværre er dansk retskrivning blevet på forfladiget at det gør ondt.
- 2011-04-01 15:31:50 Den er ik helt god, altså bananerne fylder meget, måske skulle der ik så mange bananer i?
ham der!!XD - 2010-10-01 20:56:30 jada den er syg god!!XD
miig selv - 2010-07-06 15:33:18 Hej Folkens kan i lide MIN abe mad II ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider