Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gylden suppe

Gylden suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.skrællede gulerødder
250 g.skrællede kartofler
2 løg
1 l.hønsebouillon
1 laurbærblad
0.5 bdt.persille
1 kvisttimian
 evt.et løvstikkeblad eller 0.5 tsk.tørret
 salt
 friskkværnet peber
1-1.5 dl.creme fraice
 
Opskrift:
Grøntsagerne skæres i småstykker og koges med krydderierne, samlet i en visk, til de er helt møre.
Fjern suppevisk og laurbærblad, lad det hele køle lidt til det kan pureres eller blendes.
Varm suppen og smag til med salt og peber.
Kom en spsk. creme fraice i midten af hver portion, og pynt evt. med et drys persille.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4939 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu