hakkede flåede tomater2 ds. hakkede flåede tomater
4-5
dl.
bouillon4-5 dl. bouillon
1
laurbærblad1 laurbærblad
0.25
tsk.
rosmarin0.25 tsk. rosmarin
1
dl.
creme fraice 38%1 dl. creme fraice 38%
Opskrift:
Skær den rensede porre i tynde ringe sammen med de pillede løg og svits begge dele i olie, uden at de tager farve.
Kom tomater og bouillon ved sammen med laurbærblad og rosmarin, og lad suppen snurre for jævn varme ca. 15 min.
Afkøl suppen lidt og purer eller blend den.
Kom den tilbage i gryden, rør creme fraice i og varm suppen til kogepunktet.
Smag til med krydderier og drys evt. lidt frisk-klippet rosmarin på hver portion.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(12 stemmer)
Opskriften er vist 10949 gange, og udskrevet 224 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider