Fransk svineleverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
De fem første ingredienser køres to gange gennem kødhakkeren.
Krydderierne, kartoffelmel samt salt og peber røres heri. En postejform smøres godt med svinefedt, farsen kommes i og presses godt til. Til sidst lægges laurbærblade. Postejen sættes i ovnen i vandbadved 200 grader. Når overfladen er brunet sættes låg over formen. Postejen er færdig når den er sunket knapt 1 cm. i formen (ca 1 time). Køler af under let pres. |
|
Opskriften er vist 9814 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2009-07-24 06:38:50 Hej. Øhh hvor meget salt og peber ska der bruges?? Det fremgår ik af ingridiens listen at det overhovedet skal med. Men måske der er en bud, tak! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne