Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kartoffelsoufflé

Kartoffelsoufflé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.melede kartofler
1 æg
¼ bdt.finthakket persille
 salt
 peber


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker. Koges møre. Sigtes og moses til fin konsistens. Når det lidt afkøles, røres det op med hakket persille og æg. Krydres med salt og peber.

Fyld 2 smurte souffléforme. Bages i ovn ved 200 i 10 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 52635 gange,
og udskrevet 740 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-04-28 17:55:44
den er da god for nybegyndere, har aldrig selv kunne piske æggehviderne stive, så jeg tror jeg starter med denne.


  -  2011-07-31 08:45:07
Dette har absolut INTET med souffle at gøre. Til en souffle skal æggehviderne piskes stive og foldes forsigtigt i resten. Ellers hæver det ikke i ovnen, men bliver bare en ulækker klæg masse istedet.