Julles kanelsnegle

Julles kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Julle

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
125 g.smør
2+2 dl.sukker
100 g.smeltet smør
3 spsk.kanel
50 g.gær
0.5 tsk.salt
1.5 l.hvedemel
5 dl.mælk
 
Opskrift:
begynd med at stille ovnen på 225 grader.

smelt alt smørret i en kasserolle. Hæld mælken i, og varm den op, indtil dum kan dyppe fingrene i den uden at brænde dem.

Smuldr gæren i en skål, og hæld mælken over, indtil gæren er opløst. Tilsæt salt. 2 dl sukker og det meste af hvedemelet. Ælt til en smidig dej. Lad dejen hæve i 40 minutter.

Tag dejen op, og læg den på bordet, der er strøet med mel. Rul dejen ud til en firkant, pensl dejen med smeltet smør, og strø kanel og sukker på.

Rul dejen til en pølse, og skær rullen i 2 centimeter tykke stykker. Læg sneglene på en plade. Lad dem hæve i 20 minutter. pensl sneglene med pisket æg, og strø mandelflager eller krymmel på, bag sneglene i 10-15 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 8489 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-01-17 15:46:29
jeg syntes det er en super opskrift men lidt sirup/honnning i fylden gør den exstra lækker