begynd med at stille ovnen på 225 grader.
1.smelt alt smørret i en kasserolle. Hæld mælken i, og varm den op, indtil dum kan dyppe fingrene i den uden at brænde dem.
2. Smuldr gæren i en skål, og hæld mælken over, indtil gæren er opløst. Tilsæt salt. 2 dl sukker og det meste af hvedemelet. Ælt til en smidig dej. Lad dejen hæve i 40 minutter.
3. Tag dejen op, og læg den på bordet, der er strøet med mel. Rul dejen ud til en firkant, pensl dejen med smeltet smør, og strø kanel og sukker på.
4. Rul dejen til en pølse, og skær rullen i 2 centimeter tykke stykker. Læg sneglene på en plade. Lad dem hæve i 20 minutter. pensl sneglene med pisket æg, og strø mandelflager eller krymmel på, bag sneglene i 10-15 minutter.