først skraller du æblerne og skærer dem ud i både. læg æblerne ned i en skål og drys lidt sukker og kanel over.
bland margarine og sukker, rør 2 æg i til sidst hakkes mandlerne, og mel og mandlerne røres i.
æblerne lægges i et fad og dejen fordeles som et låg ovenpå.
bages i ovnen på 200 grader i 30 min. eller til låget er gyldent.
Tips:
rigtig god med flødeskum eller cremefraice, kan spises både varm og kold.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10802 gange, og udskrevet 181 gange.
Kommentarer
jeanette - 2012-01-12 20:06:33 den er rigtig god og nem
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider