Halver avocadoerne, fjern stenen (det gøres nemt ved at hakke en skarp kniv i stenen og så vrid stenen ud), tag kødet ud med en ske, og skær det ud i små tern. Blend avocado, saften af en lime, sød chili og ¾ af boullionen (brug den sidste del af boullionen til at justere konsistensen, husk at der kommer 1 dl fløde i.). Pisk fløden i suppen og smag til med salt og pebber. Lad suppen trække ½ time i køleskabet.
skær 4 både af lime, Snit forårsløget fint og bland det med korianderbladene. Anret suppen med en spiseske creme fraiche, lidt forårsløg/koriander, krabbekødet og til sidst en båd af lime.
Tips:
Er man ikke til krabbekød, kan det erstattes af rejer. Vær også opmærksom på at det ikke er alle der kan lide smagen af koriander, og i så tilfælde bør det undlades.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(6 stemmer)
Opskriften er vist 9679 gange, og udskrevet 235 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider