Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indiske vegetar samosas

Indiske vegetar samosas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anneli

Indsendt :



Ingredienser:
 Filodej
4 store kartofler
1 dl.ærter (frosne er fint)
1 spsk.hele koriander
1 tsk.spidskommen
1 tsk.tørret chili frø
2 spsk.citron saft (fra frisk citron)
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld friske korianter
 olie til friture stegning
 
Opskrift:
kartoflerne skæres i små stykker ½*½ cm og koges med ærterne til de er næsten færdige.
Tør rist de hele korianter og spidskommen på en pande. Hæld de ristet krydderier i en morder sammen med chilien og knus det til det bliver til pulver.
vend kartofel tern, ærter, krydderier, citron saft og de friske krydderurter sammen i en skål.
skær nu filodejen i ca 5cm brede strimler og ca 15cm lange. læg en spsk fyld i den ene ende og fold den nu til den ene side så det bliver til en trekant. fyldet skal være tæt pakket ind.
læg forsigtigt samosaerne i en friture til de bliver gyldende.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 27248 gange,
og udskrevet 422 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

random  -  2011-02-28 13:23:23
til samosa-elskeren når du har blandet fyldet så bare tilpas det til størrelsen af den "dej-plade" du skal lave samsosaen på :) jeg vil skyde på der blir en 5-6 samosa afhængig af hvor små/store du laver dem

Samosa-elskeren :)  -  2011-02-16 17:36:53
Hej, jeg vil rigtig gerne prøve at lave de her samosas, men jeg ved ikke, hvor mange der bliver ud fra opskriften. Det gad jeg rigtig godt at vide, for hvis jeg bare begynder at lave dem, kan jeg jo ende med alt for lidt :) Opskriften lyder rigtig lækker, så det ville være dejligt, hvis du ville svare.

Anneli  -  2010-01-23 09:57:36
Det lyder som en god ide at bage dem i ovnen. Det vil jeg prøve:)

mumleren  -  2009-11-10 15:51:37
god opskrift!... men man kan også pensle dem med æg og sætte dem i ovnen til de er gyldne, i stedet for at friturestege dem - et lidt sundere alternativ ;)

mor Lykke  -  2008-10-07 05:24:52
Jamen det er som at gå på stranden i Malindi med en samosa i hånden og bølge skvulp om anklerne når man læser opskriften. Jeg glæder mig til at prøve den af - knus :-)