| |
|
Kærnemælksbrød
Kærnemælksbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Gæren røres ud i den kolde kærnemælk, de 100 g. hvedemel røres i og det hæver 1-2 timer.
Derefter tilsættes vand, salt og det sidste hvedemel og dejen æltes godt igennem.
Formes til et stort brød.
Bag brødet midt i ovnen på 225 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter. Hvis lyden er hul, når man banker i bunden af brødet, er det færdigt.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 51436 gange, og udskrevet 586 gange.
| |
|
|
KJ total 23137 (5508 kcal)
KJ pr. Brød 23137 (5508 kcal)
Vægt ialt 2575 gram
Vægt pr. Brød 2575 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 898 KJ (213 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 45.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Anni - 2020-02-12 13:17:58 Skal brødet ikke hæves 2 gang?
Birkeholm - 2015-02-14 14:36:35 Skal brødet ikke hæve 2. Gang?
|
|