Smelt smørret. Tilsæt vand og smuldre gæren i. Tilsæt salt, sukker, æg, og det meste af hvedemelet. Ælt til en smidig dej med mere mel.Dejen hæver til dobbelt størrelse i ca 40-50 min. Del dejen i 4 stykker og rul hvert stykke ud på langs. skær hvert stykke i 6 snitter. Pensl med æg og dyp i birkes. Læg stykkerne på plade med bagepapir og lad dem hæve lunt i ca 30 min. Bages på midterrille ved 250gr i ca 10 min.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3402 gange, og udskrevet 102 gange.
Kommentarer
Ls - 2008-10-01 14:53:15 Det skal være 2,5 dl vand
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider