Æg og sukker piskes godt sammen, derefter kommes resten af ingr. i.
Den bages på miderste rille i ca. 35 min på 180grader
-glasuren varmes i en gryde SKAL IKKE KOGE, og den skal kun lige være flydende når den kommes på kagen.
Det bedste resultat opnåes ved at komme glasuren på kagen når kagen har kølet a og kun lige er lunken. Derefter plejer jeg at sætte den i køleskabet så den kan stivne.
Tips:
Denne kage er rigtig nem at lave, det er en af de få kager der altid lykkedes for mig.
Den er et sikkert hit at give på arbejde, til fødselsdage osv.
Rigtig god fornøjelse :o)
Når jeg bager den, laver jeg altid 1½ potion da det passer til en alm. bradepande..
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 7289 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
NathasjaLouise. - 2011-03-09 13:07:58 Dette er 100% den bedste kokoskage jeg nogensinde har lavet/smagt. Den er ekstrem simpel at lave også! selve kagen bliver overhovedet ikke tør, som godt kan ske ved andre chokoladekager.
den kan helt klart anbefales!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider