Marsalasauce

Marsalasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse spiritus

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 finthakket skalotteløg
2-3 bladeSalvie, frisk
1 dl.Marsala
2.5 dl.kalvefond (fra glas)
 salt
 peber
 
Opskrift:
De finthakkede skalotteløg, samt salviebladene tilsættes stegeskyen. 2/3 af marsala tilsættes og koges op. Tilsæt kalvefond og kog ind til det halve. Tilføj den resterende del Marsala og smag til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 24606 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-05-03 12:17:40
Det er en italiens hedvin...fås bl.a. i Super Best til omkring 50,-.

Søren  -  2007-05-06 18:51:07
Hvad faen er marsala?