Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fondue med marineret kød

Fondue med marineret kød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Højtid: Nytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.filet af okse-, lamme- og svinekød
3 fedhvidløg
6 enebær
1 citron
6-8 stilkemynte elller evt. citronmelisse
 friskkværnet peber
 salatblade til pynt
1 l.hønsebouillon
 


Tilbehør:
Som tilbehør passer avocado-dip, roquefortcreme, aspargessalat, rød- eller hvidvin samt flutes
Opskrift:

Skær kødet i meget tynde skiver
Pil hvidløgene og skær dem i meget små terninger. Knus enebærrene i morter. Skyl og tør citronen, riv skallen fint. Skyl og tør mynten. Klip bladene af og hak dem.

Bland hvidløg, enebær, citronskal og mynte med kværnet peber. Drys krydderblandingen på kødskiverne. Læg skiverne taglagt på et fad og kom folie over.

Sæt det i køleskab et par timer.

Anret kødet på salatblade.
Varm bouillonen op i en gryde på komfuret og sæt den på rachauden. Stik kødskiver på fonduegaflerne og lad dem simre i bouillonen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (28 stemmer)

Opskriften er vist 59097 gange,
og udskrevet 1197 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu