Æblecrumblekage med romrosiner

Æblecrumblekage med romrosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lone

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.rosiner
1.5 dl.mørk rom
 
 Smulderdej:
150 g.usaltet smør
150 g.hvedemel
150 g.hakkede mandler
175 g.sukker
 lidtMuskatnød, friskrevet
 
 Fyld:
8 store æbler skrællet og skåret i både
2 spsk.citronsaft
120 g.sukker
 
 Tilbehør:
 is eller flødeskum
 
Opskrift:
udblød rosinerne i rom 1 døgn

til smuldredejen smeltes smøret bland mel mandler sukker og muskatnød og saml dejen med smeltet smør og lidt romlage læg æblerne i et ildfast fad dryb straks med citron og hæld sukker og rosiner med rom over smuld dejen over og bag ved 180gr i 25 min til æblerne er møre og dejen lysebrun server med flødeskum eller vaniljeis





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æblecrumble

karakterer:
Opskriften er vist 9002 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu