Skræl kartofflerne og derefter kog dem til de bliver bløde .Efter de er kogt river du kartofflerne ,derefter tager du ægene og salt, peber og hakket persille ,og det revede kartoffler ,det blander du godt sammen .Du varmer panden og giver det 8 Tsk olie .Derefter tager du din blanding af æg salt osv. og hæler det hele i panden .Det skal have 15min på hver side på Kogeplade temp. 3 .
Tips:
Smager godt med salat .
Salat består af salat blade og peberfrugt og agurk og tomat og lidt Citron saft .
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6291 gange, og udskrevet 79 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider