Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøntsager fra bradepanden

Grøntsager fra bradepanden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.blomkål
150 g.gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 fedhvidløg
2 stilkerosmarin
3 stilkepersille
4 stilketimian
2 laurbærblade
1.5 dl.hvidvin
4 spsk.olivenolie
200 g.cherrytomater
 


Opskrift:

Blomkålen deles i buketter. Gulerødderne skrælles og skæres i tykke stave. Peberfrugter renses og skæres i 3 cm store stykker. Hvidløgene skæres i fine skiver.
Grøntsagerne lægges på en plade med krydderurterne og krydres med salt og peber.
Grøntsagerne blandes med hvidvin og olivenolie. De bages ved 200 grader i 20-25 minutter. Efter 15 minutter lægges cherrytomaterne i fadet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3524 gange,
og udskrevet 57 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu