Grøntsager fra bradepanden

Grøntsager fra bradepanden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.blomkål
150 g.gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 fedhvidløg
2 stilkerosmarin
3 stilkepersille
4 stilketimian
2 laurbærblade
1.5 dl.hvidvin
4 spsk.olivenolie
200 g.cherrytomater
 
Opskrift:
Blomkålen deles i buketter. Gulerødderne skrælles og skæres i tykke stave. Peberfrugter renses og skæres i 3 cm store stykker. Hvidløgene skæres i fine skiver.
Grøntsagerne lægges på en plade med krydderurterne og krydres med salt og peber.
Grøntsagerne blandes med hvidvin og olivenolie. De bages ved 200 grader i 20-25 minutter. Efter 15 minutter lægges cherrytomaterne i fadet.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4022 gange,
og udskrevet 84 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu