Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blåbærstænger II

Blåbærstænger II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stænger

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.gær
2.5 dl.mælk
0.25 tsk.salt
50 g.sukker
150 g.smør
425 g.hvedemel
 
 Fyld:
2 dl.blåbær
2-3 spsk.sukker
1 tsk.kartoffelmel
 eller
2 dl.blåbærsyltetøj
1 tsk.kartoffelmel
 
 Pensling:
1 æg
 
 Pynt:
0.5 dl.florsukker
 
Opskrift:
Findel gæren i dejfadet. Hæld mælken i og rør gæren ud.
Tilsæt halvdelen af melet samt salt og sukker. Rør det blødgjorte smør i.
Kom det meste af melet i og rør dejen godt sammen. Gem lidt mel til senere udrulning.
Tag dejen ud på bordet og del den i to portioner. Rul hver portion ud til en firkant 20x30 cm og læg dem på en smurt plade eller på bagepapir.
Skær dejsiderne i 6 cm lange snipper. Læg blåbærree ned langs midten, drys med sukker og kartoffelmel.
Flet snipperne sammen over fyldet.
Pensl med det piskede æg.
Stængerne hæver ca. 1 time.
Bages ved 200 grader i ca. 15 min., eller til de er gyldne. Drys med florsukker.

Tips:

Hvis Blåbærstængerne skal fryses, drysses der først med florsukker efter optøning.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6323 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu