Findel gæren i dejfadet. Hæld mælken i og rør gæren ud.
Tilsæt halvdelen af melet samt salt og sukker. Rør det blødgjorte smør i.
Kom det meste af melet i og rør dejen godt sammen. Gem lidt mel til senere udrulning.
Tag dejen ud på bordet og del den i to portioner. Rul hver portion ud til en firkant 20x30 cm og læg dem på en smurt plade eller på bagepapir.
Skær dejsiderne i 6 cm lange snipper. Læg blåbærree ned langs midten, drys med sukker og kartoffelmel.
Flet snipperne sammen over fyldet.
Pensl med det piskede æg.
Stængerne hæver ca. 1 time.
Bages ved 200 grader i ca. 15 min., eller til de er gyldne. Drys med florsukker.
Tips:
Hvis Blåbærstængerne skal fryses, drysses der først med florsukker efter optøning.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6423 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider