Hindbærtærte på mazarinbund

Hindbærtærte på mazarinbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Hindbærtærte på mazarinbund, billede 4 Hindbærtærte på mazarinbund, billede 1 Hindbærtærte på mazarinbund, billede 2 Hindbærtærte på mazarinbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.smør
180 g.sukker
2 æg
200 g.ren rå marcipan
100 g.kogte kartofler
60 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
1 tsk.mandelesens
 
 Kransekagemasse:
200 g.ren rå marcipan
100 g.sukker
1.5 æggehvide past.
 
50 g.mørk chokolade
 
 Kagecreme:
0.25 brevkagecreme
1.25 dl.sødmælk
 
2.5 dl.piskefløde
 
250 g.Friske hindbær
 
 
Opskrift:
Rør smør og sukker let og luftigt. Rør æggeblommerne i.

Tilsæt den revne marcipan sammen med de revne kartofler, mel og bagepulver.

Vend til sidst de stift piskede æggehvider i.

Bages i springform ca. 24 cm. i diameter ved 175 grader C alm. ovn 25 minutter.

Imens at bunden bager røres kransekagemassen sammen og puttes i sprøjtepose med stor stjernetyld. Massen sprøjtes langs siden af formen hele vejen rundt, og sættes i ovnen i endnu 15 minutter.

Hak chokoladen groft og drys den på den varme kagebund, vent et øjeblik til chokoladen bliver blank og pensel så den smeltede chokolade den ud over kagen.


Rør kagecremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden til flødeskum.

Bland kagecreme og flødeskum og fordel det over kagen, når chokoladen er stivnet.

Til slut fordeles hindbær på kagen.





karakterer:
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu