Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærtærte på mazarinbund

Hindbærtærte på mazarinbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Hindbærtærte på mazarinbund, billede 4 Hindbærtærte på mazarinbund, billede 1 Hindbærtærte på mazarinbund, billede 2 Hindbærtærte på mazarinbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.smør
180 g.sukker
2 æg
200 g.ren rå marcipan
100 g.kogte kartofler
60 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
1 tsk.mandelesens
 
 Kransekagemasse:
200 g.ren rå marcipan
100 g.sukker
1.5 æggehvide past.
 
 
50 g.mørk chokolade
 
 Kagecreme:
0.25 brevkagecreme
1.25 dl.sødmælk
 
2.5 dl.piskefløde
 
250 g.Friske hindbær
 
 


Opskrift:

Rør smør og sukker let og luftigt. Rør æggeblommerne i.

Tilsæt den revne marcipan sammen med de revne kartofler, mel og bagepulver.

Vend til sidst de stift piskede æggehvider i.

Bages i springform ca. 24 cm. i diameter ved 175 grader C alm. ovn 25 minutter.

Imens at bunden bager røres kransekagemassen sammen og puttes i sprøjtepose med stor stjernetyld. Massen sprøjtes langs siden af formen hele vejen rundt, og sættes i ovnen i endnu 15 minutter.

Hak chokoladen groft og drys den på den varme kagebund, vent et øjeblik til chokoladen bliver blank og pensel så den smeltede chokolade den ud over kagen.


Rør kagecremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden til flødeskum.

Bland kagecreme og flødeskum og fordel det over kagen, når chokoladen er stivnet.

Til slut fordeles hindbær på kagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12533 gange,
og udskrevet 58 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu