Rør smør og sukker let og luftigt. Rør æggeblommerne i.
Tilsæt den revne marcipan sammen med de revne kartofler, mel og bagepulver.
Vend til sidst de stift piskede æggehvider i.
Bages i springform ca. 24 cm. i diameter ved 175 grader C alm. ovn 25 minutter.
Imens at bunden bager røres kransekagemassen sammen og puttes i sprøjtepose med stor stjernetyld.
Massen sprøjtes langs siden af formen hele vejen rundt, og sættes i ovnen i endnu 15 minutter.
Hak chokoladen groft og drys den på den varme kagebund, vent et øjeblik til chokoladen bliver blank og pensel så den smeltede chokolade den ud over kagen.
Rør kagecremen efter anvisningen på pakken. Pisk fløden til flødeskum.
Bland kagecreme og flødeskum og fordel det over kagen, når chokoladen er stivnet.
Til slut fordeles hindbær på kagen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13796 gange, og udskrevet 88 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider