Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte kartofler med efterårsfyld

Bagte kartofler med efterårsfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 store bagekartofler
 
 Fyld:
300 g.baconstrimler eller terninger
2 dl.creme fraiche 18%
0.75 dl.mayonnaise
1 groftrevet æble med skræl
3-4 snittede stilke blegselleri
2-3 spsk.Hakkede valnødder
 Peber
 


Opskrift:

Prik de skrubbede kartofler med en spids gaffel og bag dem møre i en 200 grader C varm ovn ca. 1 time. Skær et kryds i dem så de åbner sig lidt.

Fyld:
Steg baconet sprødt og lad det dryppe af på fedtsugende papir. Rør creme fraiche med mayonnaise og vend æble, blegselleri og nødder i. Smag til med peber og vend baconet i, umiddelbart inden fyldet fordeles i de varme kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3649 gange,
og udskrevet 31 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu