Brændte hasselnødder eller mandler (Luksus)

Brændte hasselnødder eller mandler (Luksus), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sarah

Indsendt :      Red:

Brændte hasselnødder eller mandler (Luksus), billede 4 Brændte hasselnødder eller mandler (Luksus), billede 1 Brændte hasselnødder eller mandler (Luksus), billede 2 Brændte hasselnødder eller mandler (Luksus), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
400 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
2 tsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Opskrift:
Bring vand, sukker hasselnødder eller mandler og eddike i kog ved fuldt blus på en pande. skru derefter ned til middel blus.

Lad vandet fordampe, indtil sukkeret har konsistent som sirup, og tilsæt smørret.

Rør grundigt, indtil sukkeret er let gyldent og danner krystaller.

Vend hasselnødder eller mandler hurtigt rundt i massen, så vil sukker krystallerne klæbe sig fast til dem.

Hæld hasselnødder eller mandlerne ud på et stykke bagepapir.

Når hasselnødder eller mandlerne er helt kolde, kan du skille dem ved at slå let på dem med en grydeske

Tips:

dette er en opskrift, man lavede brændte nødder eller mandler efter i gamle dage.


karakterer:
Opskriften er vist 57426 gange,
og udskrevet 578 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16286 (3877 kcal)
KJ pr. Portion 16286 (3877 kcal)
Vægt ialt 924 gram
Vægt pr. Portion 924 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1762 KJ (419 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 24.8 gram
Kulhydrat 45.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu