Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jello shots

Jello shots, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
10 blade husblas
5 dl.lunkent sprut
 


Opskrift:

10 blade husblas blødes op i koldt vand. Smeldt det herefter over vandbad.

Rør nu den smeltede husblas forsigtigt ud i noget lunkent sprut i en skål, det er vigtigt, sprutten er lunken eller stivner husblasen hurtigt. Er sprutten for varm fordufter alkohollen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (30 stemmer)

Opskriften er vist 58988 gange,
og udskrevet 184 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nogen  -  2016-01-14 21:46:28
Fordamper alkoholen ikke hvis sprutten skal være lunken? jeg troede man skulle tilføje alkohollen til en blanding af koldt vand og husblas.


  -  2012-10-19 21:23:04
Skal man blande vodkaen sammen med husblansen med det samme eller skal man bruge vand der? Og kan man godt gøre det med andre slags alkohol produkter, som Gajol?


  -  2011-09-26 19:12:55
Jeg laver det med vodka og blå saft - det smager godt og får en "livlig" farve.. Plejer at blande 1 flaske saft med 1 flaske vodka og så selvfølgelig husblas. Afhængig af tiden vælger jeg mellem køleskab og fryser - det går hurtigst i fryseren men det kan gå hen og blive MEGET koldt. Hvis man bil blære sig kan man også lave shots der er i flere farver ved at starte med en blå - lade den køle af og så hælde en anden farve gel-o ovenpå.. god fornøjelse :)


Sine  -  2011-09-24 16:33:10
hvor mange shots bliver der ca ? (bruger plast snaps glas)


  -  2011-05-11 15:49:09
har du selv prøvet denne opskrift?


martin  -  2010-12-11 18:13:55
i køleskabet


Nadia  -  2009-09-11 17:25:48
Hvad med smag og farve? Skal man bare free-style lidt med noget saft eller hvad?


melanie  -  2009-07-21 21:06:09
Skal den i køleskab/fryser bagefter ?