Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker squashkage

Lækker squashkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise

Indsendt :


Lækker squashkage, billede 4 Lækker squashkage, billede 1 Lækker squashkage, billede 2 Lækker squashkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   


Opskrift:

Pisk æg og olie sammen.

Tilsæt revet squash og resten af ingredienserne. Det røres godt sammen og kommes i springform.

Bages ca. 65 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 54958 gange,
og udskrevet 1827 gange.


Energi:
KJ total 18760 (4466 kcal)
KJ pr. Pers. 2345 (558 kcal)
Vægt ialt 1570 gram
Vægt pr. Pers. 196 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1194 KJ (284 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 33.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

-  -  2011-08-14 14:05:23
Skal sukkeret ikke også piskes med æg?