Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svampepate II

Svampepate II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.hel boghvede
0.5 spsk.olie
2.5 dl.grønsagsbouillon (vand + terning)
500 g.champignon
100 g.løg
0.5 spsk.olie
100 g.smuldret franskbrød
2 dl.letmælk
3 æg
0.5 tsk.paprika
1 spsk.friskhakket basilikum eller 1 tsk. tørret
 salt
 peber
 
Opskrift:
Boghveden ristes 5 min. i olie i en gryde. Bouillon hældes ved og boghveden dam­per 15 min. under låg. Boghveden afkøles let.

Champignon hakkes, løget skæres i ternin­ger. Champignon og løg svitses i olie og afkøles let.

Franskbrødskrumme, mælk, æg og kryd­derier røres sammen. Boghveden og champignonblandingen rø­res i.

Fyldes i en smurt form (ca. 1 l) og bages ca. 1 time ved 175 grader C.

Tips:

Pateen spises lun eller kold til frokost med salat og brød eller som en middagsret med grønsager eller en grønsagsris­blanding.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8138 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu