majs fra dåse afdryppede350 g. majs fra dåse afdryppede
0.5
rød peberfrugt udkernet og hakket0.5 rød peberfrugt udkernet og hakket
0.5
frisk chili udkernet og hakket0.5 frisk chili udkernet og hakket
1
knsp.
Paprika1 knsp. Paprika
salt salt
peber peber
smør til formen smør til formen
Opskrift:
Varm ovnen op til 200 grader C.
Smør en souffleform.
Smelt smørret i en lille gryde over lav varme, rør mel og ad flere gange mælk i.
Lad det simre under omrøring, til det er tykt og glat.
Tag gryden af varmen, rør emmentaler i og lad det køle let af.
Pisk æggeblommerne i 1 ad gangen og rør majs, peberfrugt, chili og paprika i.
Krydr med salt og peber.
Pisk æggehviderne stive og fold dem i.
Fordel blandingen i formen og bag den i 20 minutter.
Sænk temperaturen til 180 grader C og bag yderligere 5 minutter.
Server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4291 gange, og udskrevet 68 gange.
Kommentarer
Birgit - 2008-10-02 11:38:51 Jeg efterlyste en majssouffle, og der kom minsandten et svar. Det siger jeg tak for. Prøvede opskriften i går, og kan varmt anbefale den.
Birgit i Ølstykke
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider