Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fantastiske franskbrød

Fantastiske franskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Amalie&Johanne

Indsendt :


Fantastiske franskbrød, billede 4 Fantastiske franskbrød, billede 1 Fantastiske franskbrød, billede 2 Fantastiske franskbrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Gær
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Rør gæren ud i lunkent vand. Smelt smørret, hæld den kolde mælk i og hæld blandingen i gæren.
Tilsæt salt og 2/3 af melet.
Slå dejen godt sammen i skålen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem med så meget mel, at dejen stadig er blød smidig.
Dæk dejen til med et grydelåg, plastfilm eller et vådt klæde. Sæt dejen til hævning til dobbelt størrelse, ca. 45 min.

Slå dejen ned, dvs. pres luften ud med knoerne. Form dejen til et brød.
Lad brødet efterhæve tildækket et lunt sted 10-15 min.

Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Rids brødet med en skarp kniv og pensl med sammenpisket æg el. mælk, Bag brødet på nederste ribbe 40-50 min.
Tag brødet ud og lad det køle af på en bagerist.

HUSK: Efter dette, læg en lille kommentar med ris eller ros! (:


Tips:

1 brød = 15 skiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (545 stemmer)

Opskriften er vist 673156 gange,
og udskrevet 9283 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9323 (2219 kcal)
KJ pr. Brød 9323 (2219 kcal)
Vægt ialt 924 gram
Vægt pr. Brød 924 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1008 KJ (240 kcal)
Protein 7.3 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 42.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tonni jensn  -  2020-07-18 12:03:09
Jeg bruger ALTID denne opskrift og lykkes 100% hver gang så herfra kommer kun ros

Ane Sofie Mikkelsen   -  2020-07-17 11:08:39
Den smager godt. 😋

Ulla Dok  -  2020-07-04 15:41:04
Vender tilbage til denne opskrift hver gang - en sikker succes.

Marianne   -  2020-06-14 09:10:34
Helt fantastisk opskrift. Jeg har bagt det flere gang nu og det bliver altid godt. Det er dejlig nemt, det bliver altid flot og stort. Jeg bager altid to af gangen, så kan jeg altid leverer lidt til naboen også. Lidt blå birkes, hvis man kan lide det, ser flot ud på franskbrødsdej. Mange tak for denne skønne opskrift.

Anita Thomsen  -  2020-06-13 14:23:32
Fantastisk dejligt franskbrød, smager som et rigtigt hjemmebagt franskbrød.

Martine Hansen  -  2020-05-27 21:35:15
Jeg har tilsat lidt ( ca. 1 dl ) A38 og ellers også blandet lidt med groft Speltmel . Kun bagt med to forskellige slags Speltmel. Groft og fint👌 Mega lækkert til stjerneskud eller en god rejemad 🍤🍞

Gry  -  2020-05-05 20:26:08
Tænk at man kan lave så lækkert et brød! Er ikke så habil i et køkken, men denne opskrift var nem at gå efter. Tak for den :D

Finn Pedersen   -  2020-05-03 16:13:53
Udmærket brød jeg tilsatte et æg samt birkis på toppen. De 200 grader i 40 minutter var lidt for meget ,så spørgsmålet er om jeg skal have temperaturen ned eller tiden

Emma  -  2020-05-02 11:24:33
Så lækkert! Men jeg gav kun 30 min i ovnen👌🏻

Ronnie B  -  2020-04-27 19:34:23
Super godt

2cuul  -  2020-04-23 14:26:35
Fantastisk og nem opskrift ! Thumbs up :-)

Bobby  -  2020-04-10 07:15:40
Skal den sidste 1/3 af melet bare smides over skulderen? 😁

Jytte .8.4.2020  -  2020-04-08 12:31:54
Meget lækkert brød

Lena  -  2020-04-02 14:42:58
Rigtigt mormor franskbrød som holder faconen. Børnene elsker det.

Bente  -  2020-04-02 13:42:15
Jeg bruger olie og lidt grovhvedemel ( ca 125g )tilsætter også l1 tak sukker. God basisopskrift😊😊

Henning Faber  -  2020-03-30 20:23:12
Det er bare et rigtig godt franskbrød +++++

Lotte  -  2020-03-30 14:44:14
Det er første gang jeg har bagt et så fantastisk dejligt, sprødt og svampet franskbrød.Så det skal bestemt prøves igen.. Jeg pakker det så ind i et let fugtigt klæde, mens det er lunt og kommer det i en plastpose. Det har jeg lært af min mormor som døde, da hun var 93 år og det er 24 år siden....

Denny Nielsen   -  2020-03-28 13:28:08
Jeg er 69 år og bager franskbrød for første gang. Brødet er fantastisk og smager himmelsk. Opskriften er let at forstå 👍

Jykkjak  -  2020-03-24 18:57:18
Jeg byttede mælken ud med cremefraiche 9%, det blev super godt

Stefan   -  2020-03-23 14:40:08
Fantastisk brød og nemt at lave

Kirsten  -  2020-03-19 09:13:20
Super dejligt og nemt brød, jeg tilsætter bare en tsk sukker i.

Marianne  -  2020-03-17 16:30:32
Dejligt franskbrød 🙂. Har opskriften fra AMO/Gluten opskriftsbog.

Heidi   -  2020-03-15 20:36:44
Super lækker brød😁

Maria  -  2020-02-28 19:15:03
Brødet smager fantastisk godt! og jeg er faktisk igang med at lave brød for anden udfra din opskrift, og der er mange der har efterspurgt opskriften. så jeg har selvfølgelig også delt dit link. du skal have mange gang tak for opskriften.

Torkil Morsenfarsen   -  2020-02-04 07:54:55
Et fantastisk brød blev jeg lovet..og et fantastisk brød blev "LEVERET". Jeg er meget taknemmelig; krummen ramte lige min tand og altså smag. Tusind tak.

ulla jensen  -  2020-01-15 12:33:53
super lækkert brød kan godt anbefales

Kathe   -  2019-12-08 10:45:12
Lækkert brød har også altid benyttet mig af denne opskrift ( fik den af min farmor i sin tid)

  -  2019-11-17 11:41:10
Super lækkert brød.

Lena, Glostrup  -  2019-10-20 11:36:38
Alle er helt vild med dette gode franskbrød

Brøns / Aalborg  -  2019-10-19 12:21:37
WOW siger jeg bare. lav dobbelt portion med det samme :-)

Helle   -  2019-09-26 16:47:57
Nemt og dejligt brød. Blev vildt populær efter at have bagt det til gæster

T B K  -  2019-09-19 15:43:23
Rigtig god opskrift, jeg erstattede ca 75% af hvedemel med amo hvid fuldkornshvedemel og det gav et godt resultat 👍

Julie  -  2019-09-15 12:58:16
Jeg fulgte opskriften, men gav det så kun 35 min i ovnen. Det var rigeligt. Fint brød, smager godt 🍞👍🏼

Nelli  -  2019-09-14 13:07:50
Jeg har brugt opskriften utallige gange, og resultatet bliver altid fint. De sidste gange har jeg brugt halvt økologisk hvedemel og halvt fuldkorns hvedemel fra Vester Mølle i Skanderborg. Det giver en lidt anden smag og og en lidt mørkere farve. Familien synes godt om denne blanding..

Gitte  -  2019-09-06 14:05:30
Dejlige brød, tak for opskrift :-)

Kirsten Hou   -  2019-08-10 10:15:44
Lækkert brød . Også med lidt fuldkornsmel i.

Jakob  -  2019-07-30 16:13:53
Synes dejen er meget flydende, jeg skal altid putte meget mere mel i. Er der andre der har samme problem?

Monica  -  2019-06-30 12:22:46
Dejligt brød! Blødt og luftigt. Jeg bagte brødet i form og det fungerede perfekt.

Anna  -  2019-06-27 17:55:31
Hej jeg synes at hævetiden er lidt for langt Tid

Stina   -  2019-06-05 16:33:38
Et franskbrød der smager helt fantastisk dejligt skal abeslut prøves igen Kan varmt anbefales til folk der elsker franskbrød. 🙂🙂🙂🙂🙂

Lene Hørve  -  2019-05-27 23:53:38
Simpelthen super brød.

johnny , nakskov  -  2019-04-16 14:19:23
det er det bedste brød jeg har bagt

johnny , nakskov   -  2019-04-16 14:17:02
dejlig opskrift et virkeligt godt brød

A  -  2019-04-07 11:22:47
Kan man komme dejen i en brødform?

  -  2019-04-06 12:55:22
Bedste franskbrød jeg har lavet. Mængde af Indgradienser passer perfekt, hverken mere eller mindre. 200 grader over og underarme i 40 og brødene var perfekte. Sprød skorpe og let og luftigt indeni

Torben  -  2019-02-05 22:27:15
Endelig tog jeg mig sammen til at bage et franskbrød og - voila - succes i første hug. Tak for det!

Hans Nielsen   -  2019-01-21 21:12:58
Den ville få 5 stjerner hvis mælk byttes ud med vand, det gjorde jeg 👍😋

Mads Hansen  -  2019-01-04 00:53:12
Waow et lækkert brød jeg gav det på 190° i 45 min og det hævet i 55 min og i 15 min bagefter vild dejlig brød

Katja   -  2018-12-28 22:09:49
Mums! Børnene og jeg elsker dette franskbrød. Luftigt indeni og med sprød skorpe. Kan varmt anbefales :-)

Lena S  -  2018-12-26 11:57:21
Er meget succesrig, alle kan lide det hjemmelavede franskbrød.

Renee  -  2018-12-25 16:27:48
Nu har jeg lige prøvet og lave et brød. Det smager så godt 😋

Villy r Jørgensen   -  2018-12-04 21:02:52
Det giver et rigtigt dejligt franskbrød med godt bud i. Lækkert.

Lolabird57  -  2018-10-28 16:50:43
Jeg har haft en surdej stående i køleskabet i et patentlukkede glas ret længe nu. Da jeg gjorde mit køleskab rent og havde den ude en time eller to, var der rigtig meget liv i den. Nu er den sunket og har et tyndt lag eddikesyre over, som jeg har hældt fra. Mit spørgsmål går ud på, om den stadig kan bruges, når jeg i dejen fra sidst havde revne gulerødder, kartofler og græskarkerner ud over rugmel, kikærter og grahamsmel mm. i dejen? Eller om grønsagerne i massen er rådne i løbet af de sidste 4-5 uger, hvor den har stået urørt og koldt? På forhånd tusind tak måske nu ak ak ak for svar

SVEN SNUNING  -  2018-10-27 22:06:26
Ja det er lækkert. Smeltet smør kan sagtens erstattes med olie og dejen fortjener hvedekærner og ovenpå et drys græskarkærnet

Jette  -  2018-09-15 14:15:21
Hej det er meget godt

Rikke  -  2018-09-07 20:03:52
Ih, de er så lækre! 😍 Tak! Troede ikke jeg kunne lave brød uden forme 🤷🏼‍♀️ Men helt perfekte er de! Har lavet 4 styks nu 🙈

Thailand  -  2018-09-02 02:48:56
Da er det bare og vente på at det hæver sig for da skal blive godt med friskt brød til kaffen. Spændende.

Maria  -  2018-08-25 09:03:47
Så er dejen til hævning, jeg bruger altid denne opskrift ☺ lækkert brød. Nogle gange skifter jeg 200g af melet ud med rugmel og grahamsmel, det bliver også virkelig lækket. Denne gang er der solsikkekerner og havregryn i dejen og lidt olie.. spændt.

Bent   -  2018-07-17 15:37:48
Fin opskrift fik gode brød

Adrian  -  2018-07-01 08:37:38
Den er god jeg laved de samen med min ven:D

Brødflov  -  2018-06-21 08:54:51
Ok, jeg er nok ikke så skarp til det her, men når jeg nu har tilsat 2/3 af melet, hvad så med resten op til de 500 gram?

  -  2018-06-13 10:49:35
Prøv og bage brødet i en gasgrill, MUMs det bliver godt. Det skyldes at luftfugtigheden er meget højre end i en alm. ovn....

bjarne  -  2018-05-23 10:02:55
super nice brød

Grethe  -  2018-04-12 14:00:09
Det er et superlækkert brød, som oven i købet er utrolig let at lave. Hele familien elsker det, så der ligger næsten altid halve brød klar i fryseren :-)

Tina  -  2018-04-08 21:42:43
Meget nem opskrift og super lækre brød.

Laila  -  2018-03-18 19:03:37
Super lækkede brød som har en dejlig friskhed selv efter et par dage

Hirtshals  -  2018-03-06 15:13:46
Lækkert brød, som vor mor lavede det.uhm!,

Isabella Cramer Schmidt   -  2018-03-05 16:15:20
Bagte franskbrødet i går aftes og det er virkelig lækkert og dejlig luftigt, det bliver en sikker vinder, i min forlovets og mine øjne, skal med sikkerhed bage den slags franskbrød igen. Det bliver dejlig luftigt, og hvis man lader det hæve i godt 50-55min med et vådt klæde over så bliver det tredobbelt så stort 😁 så næste gang jeg skal bruge denne opskrift så vil jeg lave mine franskbrød

Allan  -  2018-03-05 03:40:22
Bedere end bagerens

🦄  -  2018-02-24 16:14:01
Super lækkert brød:) Jeg endte med at flette det🍞

Carsten  -  2018-02-20 11:03:10
Rigtig godt brød, smager dejligt

Peter  -  2018-02-18 13:58:32
Rigtig god opskrift. Jeg erstatter et par hundrede gram mel med emmermel og tilsætter et par spiseskeer god sensommerhonning og et godt drys kardemomme.

Lene  -  2018-02-17 00:14:32
Jeg elsker denne opskrift! Jeg glemmer bare hvor lang tid den tager, så jeg kommer for sent i gang. Klokken er nu 00:13 og jeg har lige sat brødene i ovnen xD

Bente Cowell  -  2018-02-13 20:00:55
Smager fantastisk dejligt. Nemt at bage.

Hegonidk  -  2018-02-13 04:46:41
Jeg har i stedet for 1 kg mel kommet 900 gram i og 100 gram valnødder og 2 spsk sukker, det giver lige et fedt pift til brøddet. :) :)

Jytte   -  2018-02-11 13:05:36
En virkelig dejlig brød, jeg til sætter lidt _gramhamsmel det gør at den bliver lidt grover.

Rejina  -  2018-02-11 12:56:40
Brødet smager fantastisk! Jeg laver altid dobbeltportion og fryser så det ene af brødene ned!

Annizette  -  2018-02-11 11:51:20
Det bedste brød😊

Margit  -  2018-02-08 12:57:06
Et godt brødelagt Nemt og let at lave

Amalie  -  2017-12-17 18:23:58
Tilføj gerne fem tsk kardemomme i dejen :) super lækkert!

Jeanitta  -  2017-12-16 18:30:07
Jeg har brugt denne opskrift flere gange. Og det er et godt brød🍞🍵

Line  -  2017-12-11 20:37:31
Hvornår påtænker du, at den sidste 1/3 del af melet skal i dejen? Er det under æltningen når dejen er fast?

Hanne kruse - Olsen  -  2017-12-10 15:20:30
Det smager simpelthen så godt 9

  -  2017-11-16 16:05:13
Super lækkert brød! Jeg tilføjer altid lidt kerner, -så bliver det ekstra lækkert! Kan varmt anbefale opskriften...❤️

Lone  -  2017-11-11 10:13:15
Hejsa....er lige ved at bage det og det er ikke første gang! Bager altid 2 stk og fryser det ned! Lækker, lækker brød 🤗

Henriette Nørmark   -  2017-09-23 21:27:46
Bruger i ikke forme?

Susanne  -  2017-09-16 15:40:49
Dejligt brød

Lisbeth Koch Jensen  -  2017-09-11 09:51:02
Dejligt dejligt brød - nemt at lave og smager himmelsk 🤗

Karina F.   -  2017-08-21 14:04:57
Fantastisk lækker brød og SÅ nemt at lave, at selv de mindste børn kan være med 😃😊🤗

Maja  -  2017-08-08 13:07:10
Fantastisk franskbrød og super let at lave😁😉👌

  -  2017-07-29 19:58:14
Smager bare fantasisk, har bagt det mange gange. Jeg har også lavet et med kryderrier på toppen, så det er blevet lidt som et "madbrød". Smager super lækkert

  -  2017-07-26 09:30:57
Smager bare fantasisk, har bagt det mange gange. Jeg har også lavet et med kryderrier på toppen, så det er blevet lidt som et "madbrød". Smager super lækkert

  -  2017-07-25 20:24:10
Smager bare fantasisk, har bagt det mange gange. Jeg har også lavet et med kryderrier på toppen, så det er blevet lidt som et "madbrød". Smager super lækkert

Kinnie petersen   -  2017-07-24 10:53:03
Har lige bagt dit brød ☺️ Det er super lækkert, tak for det👍

  -  2017-07-21 19:27:27
Jeg skal en dag få lavet 2 brød.

Harepus  -  2017-07-18 12:25:17
Mit første brød nogensinde. Velduftende, vellykket og velsmagende. Tusind tak 😂

  -  2017-07-10 19:55:11
Smager bare fantasisk, har bagt det mange gange. Jeg har også lavet et med kryderrier på toppen, så det er blevet lidt som et "madbrød". Smager super lækkert

  -  2017-07-10 14:47:50
Smager bare fantasisk, har bagt det mange gange. Jeg har også lavet et med kryderrier på toppen, så det er blevet lidt som et "madbrød". Smager super lækkert

Mathilde   -  2017-07-10 13:01:46
Smager fantastisk, alle i familien er vilde med det. Skal helt sikkert bages igen

Egon  -  2017-07-08 17:50:02
Enkel og let at bage.

Mathilde   -  2017-07-03 13:59:55
Smager fantastisk, alle i familien er vilde med det. Skal helt sikkert bages igen

Mathilde   -  2017-06-30 13:27:45
Smager fantastisk, alle i familien er vilde med det. Skal helt sikkert bages igen

Michael m Jørgensen   -  2017-05-30 12:40:13
Super god opskrift Laver dobb portion men kommer fortsat kun 1 tsk salt i og derudover en tsk sukker Brødet er populær hos alle

Gitte  -  2017-04-12 11:58:26
Super lækkert brød. Prøv at tilsætte et par håndfulde græskarkerner. De gør brødet endnu mere lækkert.

Line mus  -  2017-04-07 00:32:26
Jeg ledte efter en opskrift på et rigtig vamset franskbrød og det må siges at det fandt jeg! Dog er jeg veganer, så jeg skiftede komælk ud med mandelmælk (soja,havre osv. virker også) og smør ud med plantemargarine. MUMS, rigtig god opskrift :)

Anonym  -  2017-04-05 15:04:18
Nem og hurtig opskrift👍🏽 Elsker det❤️

AnneMarie Rønning-Bæk  -  2017-03-16 11:52:29
Hvorfor sprækker mit brød i siden?

Robert  -  2017-02-16 09:33:45
Til nybegynderen Jeg tænker at resten aftale melet skal bruges hvor der står: Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem med så meget mel, at dejen stadig er blød smidig. Mvh Robert

Brian Jacobsen   -  2017-02-15 12:54:11
Ups! Glemte lige at når jeg udskifter noget af melet med rugmel er det ved dobbelt portion.

Brian Jacobsen   -  2017-02-15 12:04:49
Hej derhjemme. Prøv og skifte 400g af melet ud med rugmel. Det har jeg haft stor succes med. Og min irske partner er vild med det,men på den anden side så er hun vild med alt hvad jeg laver af opskrifter her fra. Tak for opskrifter og fortsæt endelig det gode arbejde. Mvh. Fra Fermoy Co. Cork, Ireland.

Bettina   -  2017-01-29 14:41:24
Det var og er en god opskrift og brødet smager godt og hvis man har noget dej tilbage kan man også lave boller

Søren  -  2017-01-22 19:43:18
Udemærket. Lavede dette brød men udskiftede 100g af melet med manitobamel. Det gav en virkelig dejlig brødoplevelse

sofie  -  2017-01-15 16:29:52
den var god den kan anbefales

Annette   -  2017-01-11 10:02:04
Rigtig godt brød. Nem opskrift. Kan varmt anbefales 😊😊

Nybegynderen  -  2016-12-28 17:29:56
Ok, jeg er nok ikke så skarp til det her, men når jeg nu har tilsat 2/3 af melet, hvad så med resten op til de 500 gram?

Jonas  -  2016-11-17 15:18:09
Det var et hit hos os, tusind tak for opskriften!

Benedikte  -  2016-11-13 23:45:10
Rigtig godt brød og super let at lave!

Joan   -  2016-10-19 21:13:40
Vi elsker dette brød, laver det mindst 1 gang om ugen

Marlene   -  2016-10-12 18:26:06
Rigtig godt brød, har bagt det mange gange nu og det er ikke sidste gang 😊

Lone sommerhus  -  2016-10-09 09:58:24
Super let at lave, smager helt vidunderligt...

Jim Sundgaard Tipsmark Andersen  -  2016-09-16 16:34:46
Jeg har bagt brødene flere gange og altid med success☺️

Jette  -  2016-09-16 12:14:03
Et skønt lækkert brød som er lige til at gå til. 👍👍

  -  2016-09-14 07:09:24
super lækkert og let at bage, bager det hver 3 dag har ellers brugt 24 kr på brød hos bageren hver 3 dag

Birgit  -  2016-09-05 09:35:16
Dejligt nemt og hurtigt brød, blev hurtigt spist af 3 børnebørn, de synes det smagte rigtig godt.

Kenneth  -  2016-07-31 10:42:56
Hej Super opskrift :-) Egen variation: 100 g rugmel, 400 g hvedemel og en tsk bagepulver, så det bliver garanteret luftig

23/6 2016  -  2016-06-23 16:15:25
Det smager vildt godt, kan klart anbefales!

Majbritt Pedersen  -  2016-06-17 16:44:39
Det er simpelthen blevet mit yngling brød, har nu bagt det flere gange når mit barnebarn skal komme, og han spiser gerne et halvt brød, trods hans kun 4 år, så kan kun på det varmeste anbefale det.

NielsPeterBayLæsøe  -  2016-05-21 14:41:29
Rigtig godt brød kan roligt anbefales, tak for en super god opskrift

Bettina stisen  -  2016-05-13 14:11:28
Super lækkert brød, ikke sidste gang jeg ynder at bage dette skønne brød👍🏼

  -  2016-05-13 14:10:23
Skønt brød, ikke sidste gang jeg bager dette!!!👍🏼

NielsPeterBayLæsøe  -  2016-04-30 21:57:20
Kanon gode franskbrød, de skal helt klart laves igen, jeg tilføjede lidt sukker og opløste gæren idet imens smøren smeltede, og det er ikke sidste gang, selv 4 dage efter de var bagte var de stadig friske og luftige

john lilja  -  2016-03-19 20:32:49
jeg har prøvet opskriften her til aften det er tomlen opad kanon godt brød, så skriver du 200 gr c i almindelig ovn jeg har varmluft der bagte jeg på 170 gr i 45 minutter det blev helt perfekt skide godt brød

Ellen p  -  2016-03-13 12:41:23
Super let og lave kom dog 2 tsk sukker i og bagte det i 30 min super lækkert brød

Inge-Lise Lindstrøm  -  2016-03-12 13:02:37
Jeg brugte 25 g tørgær 380 g hvedemel bagte brødet i 40 min. V/ 200' alm.ovn. Det hævede ikke meget, skorpen ca.1/2 cm tyk, for meget efter min smag Smagen god.

Stig  -  2016-03-11 18:55:06
Mit første franskbrød :)

Bodille  -  2016-03-09 18:55:53
En supper god opskrift det er ikke sidste gang jeg bruger den kan godt anbefale den til andre der er ude efter en god opskrift

Jane   -  2016-03-07 12:43:57
Fem af fem stjerner !! Skøn dej at arbejde med. Faktisk nok den lækreste linde franskbrøddej jeg har prøvet - ever . Dejlig smag, skøn skorpe. Absolut min favorit. Tak

Mig  -  2016-02-27 17:09:00
super... og tak for opskriften

Anja  -  2016-02-23 17:25:14
Lod brødet hæve i ovnen på 50 grader med klæde over... Da jeg bagte det havde jeg et vandbad i bunden af ovnen til at skabe damp. Brødet fik 40 min og det blev fantastisk. Tak for en god opskrift.

Nicholas  -  2016-02-18 13:24:08
Som første gangs bager så kunne jeg godt have brugt at vide hvad "blandingen" er og hvor tørt/vådt dejen skal være, som i helt tør så den ikke klistrer til noget eller som i lettere fugtig så den stadig klæber til ens fingre. Men jeg er også helt ny i faget. På forhånd tak 🙂

Kathrine   -  2016-02-11 10:28:21
Mit brød skulle kun have 30 min. Og det blev rigeligt bagt Mvh. Kathrine

Christopher  -  2016-02-06 16:49:02
super lækkert brød, kan med fordel også bruge rugmel som halvdelen af melet og hvedemel til resten. men super lækkert brød.

  -  2016-01-19 17:45:40
Perfekt brød har nu prøvet at lave det 4 gange jeg syntes er det er en god tid i ovnen😉😉

Lone jensen  -  2016-01-17 16:35:59
Dejligt brød bagte to til anden juledag. Det holdt sig dejligt frisk længe. Fik lige lyst til det igen,så det står lige til hævning. Det minder mig sådan om det brød jeg fik hos min mormor ,som hun stod og bagte ,når man kom ned i køkkenet om morgenen.😊😊

Majbritt Pedersen  -  2016-01-17 12:41:01
Det er pt. blevet mit ynglings brød, super nemt at lave, har en dejlig fast dej og smager skønt, det kan holde sig friskt længe. Jeg drysser så evt. med birkes eller kerner, når jeg har penslet.

  -  2016-01-11 17:29:03
Kommentar fra haven. Nårh, den har I også, altså bogen, GOD MAD, let at lave. ( Bogen er fra forlaget www.aschehoug.dk. mit oplag er fra 2007. Bogen kan OGSÅ anbefales :) Indimellem på tilbud ( Netto)for en 100 lap. God fornøjelse :)

Bente  -  2015-12-22 14:35:10
Super godt brød, bagtes to af gangen igen og igen 😊

Kulu  -  2015-12-04 11:00:44
lækker franskbrød! :D med lidt sukker i, kan man lave dem til lækre boller :)

Megan  -  2015-11-18 14:40:35
Et super brød 🍞

Klara  -  2015-11-12 18:15:17
Har ikke smagt det "fantastiske brød" indu men jeg synes at den skal være i ovnen en 30 min.ca.

Najaaraq Røddik  -  2015-11-01 12:47:35
Rigtig god morgen brød , nem og god opskrift

Finn W  -  2015-10-31 15:31:45
Super opskrift 😀

maybrit  -  2015-10-24 10:56:22
hold nu op en god opskrift det er et hit her hjemme :-)!

AM  -  2015-10-22 14:41:19
jeg syntes det er en rigtig god opskrift .. men jeg vil sige at 40 min er for langtid... i min ovn

Camilla  -  2015-10-04 13:35:44
Bruger opskriften nu for 5. eller 6. gang og det virker hver gang. Selv om udfaldet slet ikke er ens hver gang. Dejligt brød :)

Birgitte - 2015  -  2015-09-26 17:14:39
Super nem opskrift.. Sprøde skorpet - og rigtigt godt Fransbrød.

Luca   -  2015-09-20 20:04:19
SKide go opskrift 5 stjerner herfra :)

John  -  2015-09-02 23:26:18
Meget fint brød

Milla m. Brødet  -  2015-08-29 10:43:20
Det er en rigtig god opskrift er igang med at et brød nu. Det er nemt og billigt og en rigtig god opskrift hvis man er på SU. Hav en god dag :)

Marie  -  2015-08-26 21:47:39
Rigtig lækkert brød! Prøvede med noget rugmel i da jeg lavde det anden gang for min mors skyld;) og stadig et rigtig lækkert brød. Fantastisk opskrift kan klart anbefales!:)

Natali  -  2015-08-01 19:42:24
Lækkert franskbrød, tilføjer selv lidt sukker på toppen. Men det er jo eget valg, men kan anbefales. Dog syns jeg skorperne er lidt for hårde til min smag, selvom jeg kun gav den 30 min, og kom staniol over brødet. Men ellers lækkert'!

Thea   -  2015-06-30 14:21:49
Hurtig og nem :) skøn opskrift. Tak for det;) det var første gang jeg prøvede at lave det, det blev flot og stort men det skulle ogs have lidt mindre tid i ovnen :)

Drengen  -  2015-06-20 08:53:51
Nem opskrift, brødet smager godt, tak for deling :)

Birthe duelund  -  2015-06-18 12:03:49
Et brød lige efter min mands smag😊. Uden kerner og uden krimskrams på toppen. Han blev så glad.

mig  -  2015-06-08 10:29:56
bruger becel i stedet for smør/margarine - 1 tsk. sukker og kun 450 g mel - og birkes ovenpå - så bliver det ikke bedre

Camilla  -  2015-05-24 20:50:30
Mit brød var allerede helt hårdt og brændt, efter 35 minutter i ovnen :( øv øv. Så vær obs på brødet allerede efter 20-25 minutter

Dan&Sandra  -  2015-05-20 15:34:51
Super skønt brød... ;) :)

Bo  -  2015-05-19 16:37:58
Rigtig gode brød, laver dem tit og det er en stor succes - Laver altid 2 af gangen :-)

Anonym  -  2015-04-23 14:59:50
Ok brød, men man skal putte smøret i tilsidst og give brødene lidt mere tid i ovnen.

Flemming  -  2015-04-18 20:17:31
Jeg har lavet brødet for anden gang, det er igen med godt resultat. Denne gang, har jeg brugt dobbelt portion af alle ingredienser, det gav et pænt stort brød. 👍👍

Agnethe  -  2015-03-03 11:02:08
Husk at gærbrød er bedst at bage i alm. ovn og ikke i varmluft. Så passer bagetiden, der står i opskriften. Alle ovne kan stilles til alm. ovn, symbolet på alm. ovn er som tegnet "lig med" dvs. = Fin og nem opskrift, bruger dog margarine i stedet for smør. Og også lige den lille teskefuld sukker.

mig  -  2015-02-28 13:36:04
For at gøre lidt ekstra kan man brugerne birkes på toppen inden de skal i oven!:)

ronnie  -  2015-02-26 15:01:59
I stedet for smør så brug olie og brødet holder sig en hel uge

sheila fra Ødis  -  2015-02-22 11:42:56
nemt og bage, men kom en spsk. honning i for og søde det lidt og det bruger jeg også til boller, for det gør til det frisk lidt længere

Maja  -  2014-11-28 06:57:22
Brødet smager vildt godt og er nemt at bage. Men jeg vil forslå at bagetiden er en halv time. BAG BRØDET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Christina  -  2014-11-26 16:16:13
JA, fantastisk franskbrød! Tak for opskrift. Alle 3 børn + mand synes også super godt. Bagte 2 brød, sidste skive er spist og dej til 2 nye efterhæver.......

Hajapigen  -  2014-11-17 17:10:50
Jeg byttede 1/5 del af hvedemelet ud med grahamsmel, tilsatte et par tskf. sukker og bagte kun i 30 min. i varmluftsovn... super godt!

Hanne  -  2014-11-14 14:56:13
Super brød

Klintebjerg  -  2014-10-28 21:51:49
Fantastisk brød..

Tine H  -  2014-10-27 19:00:45
Jeg plejer at give brødet en omgang kanel også. Det giver en mere julet oplevelse.

Emil  -  2014-10-27 18:59:31
Er rækkefølgen af ingredienserne ikke fuldstændigt ligegyldigt. Jeg blander bare hele møget i en skål og rører med dejkroge til det ser nogenlunde ensartet ud. Det fungerer fint.

Egon K Mathiesen  -  2014-10-22 17:08:37
Super lækkert fransk / hjemmebagt brød, familien er helt vilde, kommer kun når morfar har bagt BRØDET

Lars  -  2014-10-11 21:11:03
25 min ved 195g alm. ovn og så lige en tsk sukker og brug evt sødmælk:-) Lækkert brød

sofie  -  2014-09-07 15:55:08
Skuffet. Mit brød har overhovedet ikke villet hæve, og jeg har gjort præcis som der stod.

Sanne  -  2014-09-04 14:32:19
Super god opskrift, alt blev spist : )

Ukendt   -  2014-08-14 12:09:54
Når man bager den på nederste rille bliver brødet tørt, før det er færdigt inden i

karin juelsminde  -  2014-07-31 09:22:02
super brød men jeg komme lige lidt sukke

Pia, Vejle  -  2014-07-27 09:33:24
Jeg puttede 1 tak sukker i men fulgte ellers opskriften. I min ovn var brødet bagt færdigt på 35 min. (Ikke varmluft). Brødet blev rigtig lækkert, tak for den gode opskrift!

Lise Rungstrøm   -  2014-04-13 17:04:39
Et rigtig godt brød, den opskrift vil blive gemt 👍

Signe  -  2014-04-10 13:48:50
Super godt brød, men jeg blev nødt til at smide mere mel i end hvad opskriften siger :). Men dejligt svampet brød, jeg har allerede spist et halvt franskbrød alene hihi.

Tim  -  2014-03-27 16:45:37
Det var helt fantastisk brødet og prøvede med en blanding af 100g rugmel og 400 hvede. Det blev virkelig godt, altså helt balstyrisk godt! *LIKE* Mvh. Tim!

Sussie  -  2014-03-13 09:35:07
Kan jeg komme forskellige kerner i 😀☕️

anonym  -  2014-03-12 00:15:28
hej god opskrift tilsatte selv en tsk sukker og det blev lækkert, idag vil jeg bruge halv durummel og halv hvedemel, lidt kardemomme og blå birkes ovenpå

jeanettegrolin  -  2014-02-20 18:51:30
Dette er en opskrift jeg kan bruge og som alle i husholdningen holder af. Mange tak

  -  2013-11-27 11:02:18
Dejlig let og luftigt brød, bruger dog kun vand i stedefor mælk :-)

merete  -  2013-10-11 22:19:20
den er nem at bage, og smager godt;-) god bagelyst

Natasha  -  2013-04-06 13:17:26
Lækker og nem opskrift :) Der kan udfra denne opskrift laves mange variationer. Evt gulerødsbrød, grovere brød.. Har lige fået bestilling fra mine forældre, så har lige bagt 4. Tilsætter birkes, og vupti, så er der lækkert brød :) Tak for et god opskrift.

  -  2013-04-01 16:38:40
super brød ,men kom ca 2 spsk sukker i, det smager dejligt ;-)

ms  -  2013-03-24 14:51:37
Ikke det bedste brød jeg har smagt. Gav det kun 35 min i ovnen.

Zandra Holst   -  2012-12-20 22:44:07
Rigtig lækkert brød . - prøv at blande tørret rosiner, æble og abrikos stykker i og en teske sukker med top og pensel brødet med sammen pisket æg og sukker ( brug håndmixer til massen er tyk og creamet :) super lækkert :) 40 min i alm ovn uden varm luft .

Diana  -  2012-11-13 14:19:12
Lækkert brød og ikke mindst meget nemt! Jeg brugte 1/2 hvedemel og 1/2 grovmel. Det blev super! Vil helt sikkert bage det igen :) Jeg synes dog ikke at det hæver særlig meget? Mon jeg har gjort noget forkert?