Syltede hokaido græskar

Syltede hokaido græskar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 cm.frisk peberrod
2 skalotteløg
3 dl.vand
2 dl.sukker
1 dl.lagereddike
4 laurbærblade
5 dl.Hokkaido græskar i tern
 
Opskrift:
Skræl peberroden og skær den i skiver. Pil løg og skær i både.

Kog vandet op med sukker, eddike, laurbærblad og peberrod. Tilsæt græskar og løg, lad det koge op igen.

Tag gryden af varmen og lad det køle af under låg. Lad det stå i mindst 1 døgn.


karakterer:
Opskriften er vist 14533 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu