Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paradisæblemarmelade

Paradisæblemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.paradisæblemos
7-800 g.sukker
 


Opskrift:

Paradisæblerne vaskes og halveres og sættes over ilden med det vand der lige hænger ved dem fra skylningen. Så koges de møre, så de kan passeres.

Mosen vejes, og til hvert kg. mos tages 7-800 g. sukker efter som paradisæblerne er sure til. Sukker røres ud i den varme mos, til den er opløst. Så koger den ganske stille, mens vi rører godt fra bunden i 7-8 minutter, hældes op i rene krukker og bindes til.

Paradisæblemarmelade har en lidt bitter smag, som mange mennesker sætter pris på til marmelade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15753 gange,
og udskrevet 317 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ava  -  2012-09-03 13:08:07
Hvor lang tid tager det at koge dem møre?


Per  -  2008-09-22 10:13:42
Passeres menes at den skal stryges igennem en fin sigte.