Paradisæblemarmelade

Paradisæblemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
1 kg.paradisæblemos
7-800 g.sukker
 
Opskrift:
Paradisæblerne vaskes og halveres og sættes over ilden med det vand der lige hænger ved dem fra skylningen. Så koges de møre, så de kan passeres.

Mosen vejes, og til hvert kg. mos tages 7-800 g. sukker efter som paradisæblerne er sure til. Sukker røres ud i den varme mos, til den er opløst. Så koger den ganske stille, mens vi rører godt fra bunden i 7-8 minutter, hældes op i rene krukker og bindes til.

Paradisæblemarmelade har en lidt bitter smag, som mange mennesker sætter pris på til marmelade.


karakterer:
Opskriften er vist 19914 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ava  -  2012-09-03 13:08:07
Hvor lang tid tager det at koge dem møre?

Per  -  2008-09-22 10:13:42
Passeres menes at den skal stryges igennem en fin sigte.