Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havtornsyltetøj

Havtornsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.havtornbær
2.5 dl.vand
500 g.sukker
 evt.1 tsk. konserveringsvæske
 


Opskrift:

Pil bærrene af havtornbusken, evt. med en gaffel, og skyl dem før de kommes i en gryde med vandet og bringes i kog. Kog dem ca. 5 min., hvorefter sukkeret tilsættes, og syltetøjet koger godt igennem. Syltetøjet kan hældes gennem en en si for at fjerne de mange frø. Konserveringsvædske tilsættes hvis syltetøjet skal holde i over en uge.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 17206 gange,
og udskrevet 397 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ingvar, Hjørring  -  2012-10-28 19:25:04
Jeg har brugt den halve mængde rørsukker, og det er stadig ALT for sødt:-( Ellers er det en meget nem opskrift, et lille tips er at lægge afklippede havtornegrene i fryseren i et døgn først, for er bærene så meget nemmere at få af.