Havtornsyltetøj

Havtornsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.havtornbær
2.5 dl.vand
500 g.sukker
 evt.1 tsk. konserveringsvæske
 
Opskrift:
Pil bærrene af havtornbusken, evt. med en gaffel, og skyl dem grundigt.

Bærrene kommes i en gryde med vand og bringes i kog. Kog dem ca. 5 min., hvorefter sukkeret tilsættes, og syltetøjet koger godt igennem.

Syltetøjet kan hældes gennem en en si for at fjerne de mange frø.

Konserverings væske tilsættes hvis syltetøjet skal holde i over en uge.


karakterer:
Opskriften er vist 20229 gange,
og udskrevet 446 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ingvar, Hjørring  -  2012-10-28 19:25:04
Jeg har brugt den halve mængde rørsukker, og det er stadig ALT for sødt:-( Ellers er det en meget nem opskrift, et lille tips er at lægge afklippede havtornegrene i fryseren i et døgn først, for er bærene så meget nemmere at få af.