Havtornsyltetøj
Hovedingrediens : Bær - Havtorn Indsendt : Red : |
|
|
Pil bærrene af havtornbusken, evt. med en gaffel, og skyl dem grundigt.
Bærrene kommes i en gryde med vand og bringes i kog. Kog dem ca. 5 min., hvorefter sukkeret tilsættes, og syltetøjet koger godt igennem. Syltetøjet kan hældes gennem en en si for at fjerne de mange frø. Konserverings væske tilsættes hvis syltetøjet skal holde i over en uge. |
|
Opskriften er vist 21638 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ingvar, Hjørring - 2012-10-28 19:25:04 Jeg har brugt den halve mængde rørsukker, og det er stadig ALT for sødt:-( Ellers er det en meget nem opskrift, et lille tips er at lægge afklippede havtornegrene i fryseren i et døgn først, for er bærene så meget nemmere at få af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne