Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alpebrød

Alpebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 dl.kogende vand
100 g.knækkede rugkerner
200 g.groft rugmel
1 dl.ymer eller A38
25 g.gær
1.5 tsk.salt
1 tsk.sukker
 
250 g.hvedemel
 


Opskrift:

Kogende vand, rugkerner, rugmel og ymer røres sammen. Gæren smuldres i sammen med salt og sukker. Skålen dækkes med alufolie eller film, og dejen stilles til hævning et lunt sted ca. 2 timer.

Hvedemel æltes i dejen og den formes til et brød. Efterhæver på pladen tildækket et lunt sted 45 minutter.

Bages ved 200 grader C i 30-35 minutter på nederste ovnribbe.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12148 gange,
og udskrevet 231 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-08-17 17:54:14
Super lækkert brød og virkelig nemt!