Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pebersauce

Pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Pebersauce, billede 4 Pebersauce, billede 1 Pebersauce, billede 2 Pebersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.skalotteløg
1 spsk.smør
0.5-1 spsk.knust sort peber
0.5 flaskekraftig rødvin
5 dl.kalvefond eller bouillon
1-3 spsk.Maizena
 


Opskrift:

Hak chalotteløgene fint og lad dem svitse et par minutter i 1 spsk smør. Tilsæt knust peber, rør rundt et minuts tid og tilsæt så rødvinen. Lad det koge ind til halvdelen og tilsæt så stegesky fra bradepanden, kalvefond eller bouillon. Kog godt i gennem og jævn saucen med lidt maizena rørt ud i lidt koldt vand eller rødvin. Si saucen og smag til med salt. Pisk evt. et par klatter koldt smør i til allersidst.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 34303 gange,
og udskrevet 296 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

migselv  -  2016-12-17 19:35:59
Den er ikke skide god... minder mere om en rødvinssauce


Victor  -  2015-02-09 17:06:43
FANTASTISK SAUCE!!! nem at lave og smager fantastisk med en god bøf. Kan klart anbefales.


Tobias  -  2010-03-21 15:44:43
Nem at lave og rigtig smagfuld sauce.