Rigmandskoteletter
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : |
|
|
Kødet røres med æggeblommerne, salt og peber røres i. Kødet formes til ca 2 cm tykke koteletter, og vendes i rasp.
Steges lysebrune ved svag varme 5-6 minutter på hver side.
|
|
Opskriften er vist 13464 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne