Rigmandskoteletter

Rigmandskoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.hakket kalvekød
2 æggeblommer
 lidt kaffefløde
 salt
 peber
 rasp
 
Opskrift:
Kødet røres med æggeblommerne, salt og peber røres i. Kødet formes til ca 2 cm tykke koteletter, og vendes i rasp. Steges lysebrune ved svag varme 5-6 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 13008 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu