| |
|
Peberrodssauce II
Peberrodssauce II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | spsk. | hvedemel 1 spsk. hvedemel | 25 | g. | smør 25 g. smør | 80 | g. | reven peberrod 80 g. reven peberrod | 6 | dl. | bouillon 6 dl. bouillon | | evt. | 1-2 spsk. eddike evt. 1-2 spsk. eddike | | evt. | salt evt. salt | | | peber peber | | | |
| |
Smelt smørret og rør melet i, tilsæt bouillon under omrøring lidt efter lidt. Smag til med eddike, salt, peber og peberrod.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9704 gange, og udskrevet 182 gange.
| |
|
|
Kommentarer
AnneLotte - 2020-01-26 18:33:17 Den er fantastisk god til stegt spidsbryst.
Brug bouillonen fra brystet.
|
|