Rønnebærsaft
Hovedingrediens : Bær - Rønnebær Kilde : Per K. Indsendt : |
|
|
Rønnebærrene skylles og dryppes af, de lægges i en pose som lægges i fryseren natten over.
Bærrene sættes over i en gryde med vand, så bærrene lige er dækket. kog bærrene til de brister og hold dem i kog nogle minutter, så saften kan trække ud i vandet. hæld dem i en saftpose og lad dem dryppe af natten over. Mål saften og bring den i kog, hæld sukker i og bring langsomt i kog igen og lad saften stå nogle minutter ved svag varme, skum saften godt af. Tag gryden af varmen og tilsæt atamon og hæld saften på rene skollede og atamonskyllede flasker. |
|
Opskriften er vist 13809 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-02 12:06:20 Hvor meget sukker? annemette - 2017-08-30 16:21:33 Der mangler angivelse af sukkermængde pr. liter saft, og angivelse af atamon. Solveig - 2015-12-15 15:33:34 Der mangler mængdeangivelser. Så opakriften kan ikke bruges anonym - 2013-09-19 16:50:14 Står ikke hvor mye sukker skal til pr liter saft!!! Tine - 2009-07-27 13:03:22 Hvor meget skal der i af hver del??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne