Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rønnebærsaft

Rønnebærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Rønnebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :





Ingredienser:
 rønnebær
 vand
 
 Pr. liter siet saft
 sukker
 atamon
 


Opskrift:

Rønnebærrene skylles og dryppes af, de lægges i en pose som lægges i fryseren natten over.

Bærrene sættes over i en gryde med vand, så bærrene lige er dækket. kog bærrene til de brister og hold dem i kog nogle minutter, så saften kan trække ud i vandet. hæld dem i en saftpose og lad dem dryppe af natten over.


Mål saften og bring den i kog, hæld sukker i og bring langsomt i kog igen og lad saften stå nogle minutter ved svag varme, skum saften godt af.

Tag gryden af varmen og tilsæt atamon og hæld saften på rene skollede og atamonskyllede flasker.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8521 gange,
og udskrevet 107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-09-02 12:06:20
Hvor meget sukker?


annemette  -  2017-08-30 16:21:33
Der mangler angivelse af sukkermængde pr. liter saft, og angivelse af atamon.


Solveig  -  2015-12-15 15:33:34
Der mangler mængdeangivelser. Så opakriften kan ikke bruges


  -  2013-09-19 16:50:14
Står ikke hvor mye sukker skal til pr liter saft!!!


Tine  -  2009-07-27 13:03:22
Hvor meget skal der i af hver del???