| |
|
Skinkestang af butterdej
Skinkestang af butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | ruller butterdej2 ruller butterdej | | | olie til stegning olie til stegning | 250 | g. | friske champignon250 g. friske champignon | 200 | g. | skinkestrimler el. tern200 g. skinkestrimler el. tern | 200 | g. | pikantost200 g. pikantost | 0.5 | tsk. | mild sennep0.5 tsk. mild sennep | 1 | | stort forårsløg skåret1 stort forårsløg skåret | | | | | | Pensling: Pensling: | | | æg æg | | | |
| |
Tø butterdejen op, rul den ud og læg den på en plade med bagepapir.
Rens, skær og rist champignon på en pande. Lad dem køle af inden de blandes med skinken og de andre ingredienser.
Læg fyldet i midten af butterdejen og luk enderne op og derefter siderne på dejen. Vend stangen om og pensl med æg.
bag stangen i 30-35 min v. 200 grader midt i ovnen.
Tips:
Kan serveres enten som forret eller også som en lun ret med salat.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8
(37 stemmer)
Opskriften er vist 58327 gange, og udskrevet 1410 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2009-03-15 12:16:31 Den er rigtig lækker:-D Prøv den også med kyllingefyld og alm. neutral smøreost.........mums
|
|