Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pavlova med brombærflødeskum

Pavlova med brombærflødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Bunde:
4 æggehvider
1 tsk.eddike
250 g.rørsukker
 
 Skum:
2.5 dl.piskefløde
300 g.brombær (evt frosne optøede natten over i køleskabet)
 
 Pynt:
50 g.god mørk chokolade
 


Opskrift:

Bunde :
Pisk æggehvider og edsike med elpisker i 2 minutter, til der dannes stive toppe. Tilsæt sukker gradvist, og pisk godt efter hver gang. Forsæt med at piske til massen er tyk og blank, og alt sukkeret er opløst, ca. 5 minutter. Beklæd en bageplade med bagepapir, tegn to cirkler med diameter på ca. 20cm på papiret, vend det og drys det let med mel. Fordel æggehvidemassen jævnt inde for cirklerne.
Bag bundene midt i ovnen ved 150 grader i ca. 1 time og 10 minutter, til de er sprøde. Sluk for ovnen, og lad bundene stå i ovnen med lågen på klem, til de er kolde.

Brombærflødeskum :
Pisk fløden stiv, vend hurtigt brombærene i. Hvis der bruges optøede bær, så pas på med at få for meget saft med! Fordel Brombærflødeskummet på den ene marengsbund, og læg den anden på.

Pynt :
pynt den øverste marengsbund med tynde "striber" af mørk chokolade smeltet over vandbad. Benyt en sprøjtepose med et meget lille hul eller en ske




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10349 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu