Hvide chokoladekugler med safran

Hvide chokoladekugler med safran, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.6 dl.piskefløde
1 nipsafrantråde
200 g.god hvid chokolade
 flormelis
 
Opskrift:
Kog fløden op med safran, og lad den trække i 25 minutter.

Hak chokoladen fint. Kog fløden op igen, tilsæt chokoladen, og rør, til en er opløst.
Afkøl i mindst 12 timer.

Lav kugler med teske, og tril den i flormelis. Dyp fingrene undervejs i isvand, så fingervarmen ikke smelter chokoladen.

Tips:

Opbevar kuglerne i køleskab, lagvis mellem bagepapir





karakterer:
Opskriften er vist 6356 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu