Kog fløden op med safran, og lad den trække i 25 minutter. Hak chokoladen fint. Kog fløden op igen, tilsæt chokoladen, og rør, til en er opløst.
Afkøl i mindst 12 timer.
Lav kugler med teske, og tril den i flormelis. Dyp fingrene undervejs i isvand, så fingervarmen ikke smelter chokoladen.
Tips:
Opbevar kuglerne i køleskab, lagvis mellem bagepapir
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5292 gange, og udskrevet 70 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider