Sigt mel, kakaopulver og salt sammen i en skål. Hak chokoladen, men ikke for fint. Stil det til side.
Del smørret i terninger og smuldr det hurtigt ud i melet. Der må gerne være klumper tilbage. Tilsæt derefter bagepulver, sukker og den hakkede chokolade og bland det uden at mase smørklumperne ud. Kom til sidst kærnemælk i og saml dejen hurtigt.
Tryk dejen ud i 1½ cm tykkelse på et bord drysset med mel. Brug et almindeligt glas og udstik til scones.
Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem bage i midten af ovnen i 10-15 minutter.
De færdige chokoladescones skal revne på midten og være lysebrune i bunden.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.7
(25 stemmer)
Opskriften er vist 24813 gange, og udskrevet 180 gange.
Kommentarer
.. - 2012-05-01 17:08:25 Kan man godt undlade at putte chokolade i eftersom der allerede er kakao pulver i, eller bliver det for kedeligt?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider