Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roastbeef kogt

Roastbeef kogt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :




Ingredienser:
1500 g.Roastbeef (er snøret som en rullesteg)
 vand
 
 smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kom kødet i en gryde med kogende vand, kog det i 25 minutter. (C-temp. 40 grader stegetermometer).

Tag kødet op, aftør og steg det gyldent i smør i ca. 5 minutter. Krydr med salt og peber.

Lad kødet køle lidt af inden det pakkes ind og lægges i køleskab.

Når kødet er gennemkoldt skæres det i tynde skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (20 stemmer)

Opskriften er vist 72837 gange,
og udskrevet 746 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anne Birgitte   -  2016-12-07 17:33:29
Kommer det ikke an på hvor stor roastbeefen er? Synes alle opskrifter siger 20-25 min. Ingen nævner noget om størrelse. Er detrnogen som har erfaringer med dette?


  -  2013-04-20 07:08:06
Den opskryft er simpelthen perfekt,du faar en super god moer roastbeuf...10 herfra :))


Inge  -  2009-10-08 10:41:10
Perfekt! Jeg brugte stegetermometer. Superlækker!