Minifarsbrød

Minifarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket kalvekød 10-12%
2 æg
1 dl.rasp
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1.5 dl.sødmælk
100 g.reven ost
1.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 
Opskrift:
Kalvekødet røres med æg, fintrevet løg, rasp, salt og peber. Mælken tilsættes lidt efter lidt. Farsen stilles i køleskab i 15 min. Peberfrugterne skæres i små tern og røres i farsen. Farsen formes til 8 små farsbrød. Lægges i et ovnfast fad og drysses med ost. Bages ved 200C i 60 min. Serveres med hasselbackkartoffel drysset med paprika og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 14845 gange,
og udskrevet 389 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-06-28 19:07:49
35 minutter var nok i vores ovn. Kernetemoeraturen endte på 85 grader. Osten var mørk, så mon ikke man kunne have nøjes med 30 minutter.