Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Minifarsbrød

Minifarsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket kalvekød 10-12%
2 æg
1 dl.rasp
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1.5 dl.sødmælk
100 g.reven ost
1.5 tsk.salt
 groftkværnet peber
 


Opskrift:

Kalvekødet røres med æg, fintrevet løg, rasp, salt og peber. Mælken tilsættes lidt efter lidt. Farsen stilles i køleskab i 15 min. Peberfrugterne skæres i små tern og røres i farsen. Farsen formes til 8 små farsbrød. Lægges i et ovnfast fad og drysses med ost. Bages ved 200C i 60 min. Serveres med hasselbackkartoffel drysset med paprika og grøn salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11565 gange,
og udskrevet 321 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kristina  -  2016-06-28 19:07:49
35 minutter var nok i vores ovn. Kernetemoeraturen endte på 85 grader. Osten var mørk, så mon ikke man kunne have nøjes med 30 minutter.