Minifarsbrød
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Indsendt : |
|
|
Kalvekødet røres med æg, fintrevet løg, rasp, salt og peber. Mælken tilsættes lidt efter lidt. Farsen stilles i køleskab i 15 min. Peberfrugterne skæres i små tern og røres i farsen. Farsen formes til 8 små farsbrød. Lægges i et ovnfast fad og drysses med ost. Bages ved 200C i 60 min. Serveres med hasselbackkartoffel drysset med paprika og grøn salat.
|
|
Opskriften er vist 15292 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kristina - 2016-06-28 19:07:49 35 minutter var nok i vores ovn. Kernetemoeraturen endte på 85 grader. Osten var mørk, så mon ikke man kunne have nøjes med 30 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne