Waleskagemand

Waleskagemand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 l.vand
500 g.smør/marg.
500 g.hvedemel
16 æggeblommer
 
Opskrift:
Kog vandet op med smørret i en gryde. Tilsæt melet under omrøring. Lad gryden blive på varmen og pisk i dejen til den er kogt igennem og er blevet glat og blank. Lad masse køle af, hæld den eventuelt over i en større skål.

Æggene slås ud og piskes let sammen. Pisk æggemassen sammen med dejen lidt af gangen. Bliv ikke forskrækket over, at æggene skiller massen. Ved tilstrækkelig omrøring vil dejen samle sig igen.

Bag kagerne i 30- 35 minutter til de er tørre og lette. Undlad at åbne ovnen de første 25 minutter af bagetiden, det vil med garanti få kagerne til at falde sammen.

Tag en enkelt kage ud når du mener, de er færdige. Hvis den begynder at falde sammen er de ikke bagt tilstrækkeligt. Skru eventuelt lidt ned for varmen så de ikke bliver for mørke.


Tips:

Man laver 2 arme, 2 ben, 1 mave og et hoved. Sættes sammen efter endt bagning.


karakterer:
Opskriften er vist 13730 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jeannette  -  2011-06-16 20:24:58
Denne opskrift er en kopi af vandbakkelselskagemand stor. Se komentarerne der før du evt. bruger denne opskrift

1234  -  2009-02-21 19:57:45
ja tak den blev fedtet, smed det hele ud,

Kenneth  -  2008-11-07 21:40:37
Denne udgave bliver meget fedtet, halver bare fedtstoffet og brug lidt mælk i stedet.