Brunsviger kagemand Stor (70x100)

Brunsviger kagemand Stor (70x100), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Dej:
1125 g.hvedemel
450 g.smør
120 g.sukker
120 g.gær
3 æg
4.5 dl.mælk
1 tsk.salt
 
 Fyld:
400 g.smør
900 g.brun farin
50 g.kanel
 
Opskrift:
Dej.
Smelt margarinen tilsæt mælken og lunes. Gæren opløses i sukker og salt, tilsæt den lune mælk, derefter æg og til sidst mel.
Æltes godt igennem.

Formes og hæver med fyld.

Fyld.
Det hele røres sammen og kommes på dejen.


Tips:

Man laver 2 arme, 2 ben, 1 mave og et hoved. Sættes sammen efter endt bagning.


karakterer:
Opskriften er vist 47260 gange,
og udskrevet 1255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (86 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Stephanie  -  2012-11-02 02:32:38
Hvordan saetter man den sammen ? med glasur...?

Rikke   -  2012-03-12 22:25:22
Super lækker, jeg gav den maks 15 min. ellers bliver fyld og brød lidt tørt efter kort tid

Miemiv  -  2011-03-16 02:27:12
Husk at prikke huller til fyldet, fordelt på hele kagen, så det ikke glider af, når dejen hæver.

oladen  -  2009-06-20 16:02:34
den her kage er blevet enorm. Har bagt den på 3 bradepander:) Plus et kilo slik. Haha

Dorte  -  2009-05-25 02:17:18
Kagen var et hit til min datters fødselsdag:-) Dejen fik lov at hæve omkring en halv time. Jeg gav kagen ca 20 minutter ved 200 grader.

Anja  -  2009-05-03 10:06:25
Øhhh, mangler så lige hvor længe den skal hæve, hvor længe den skal bage ved hvilken temparatur????

tina  -  2009-02-15 19:41:04
skal men Smelte smøre i fyldet

  -  2008-10-26 13:06:42
det en super super kage.. uhmm