Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalvekødboller i ferskensovs

Kalvekødboller i ferskensovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
650 g.hakket kalvkød
1 hakket løg
1 pisket æg
0.5 dl.brødkrumme
 Salt
 peber
1 spsk.olie
 
 Sovs:
0.5 dl.chilisauce
1 dåseferskner
1 spsk.citronsaft
3 spsk.farin
2 spsk.sennepspulver
1 tsk.soyasauce
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader. Bland fars, løg, æg, brødkrumme, salt og peber sammen. Rul til kødboller. Varm olien på en pande og brun kødbollerne. Læg dem på et ildfast fad og stil dem til side. Bland sovseingredienserne undtagen ferskner i en skål. Hæld blandingen over kødbollerne. Tildæk og bag i ovnen i 30 minutter. Tag kødbollerne ud af ovnen. Tilsæt ferskner og saft. Bag endnu 15 minutter og hæld sovsen over kødbollerne. Server ris til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7303 gange,
og udskrevet 186 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu