Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvekødboller i ferskensovs

Kalvekødboller i ferskensovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
650 g.hakket kalvkød
1 hakket løg
1 pisket æg
0.5 dl.brødkrumme
 Salt
 peber
1 spsk.olie
 
 Sovs:
0.5 dl.chilisauce
1 dåseferskner
1 spsk.citronsaft
3 spsk.farin
2 spsk.sennepspulver
1 tsk.soyasauce
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 175 grader. Bland fars, løg, æg, brødkrumme, salt og peber sammen. Rul til kødboller. Varm olien på en pande og brun kødbollerne. Læg dem på et ildfast fad og stil dem til side. Bland sovseingredienserne undtagen ferskner i en skål. Hæld blandingen over kødbollerne. Tildæk og bag i ovnen i 30 minutter. Tag kødbollerne ud af ovnen. Tilsæt ferskner og saft. Bag endnu 15 minutter og hæld sovsen over kødbollerne. Server ris til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6853 gange,
og udskrevet 151 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu