hønsebouillon(vand terninger)1 l. hønsebouillon(vand terninger)
1
bdt.
dild1 bdt. dild
salt salt
peber peber
Opskrift:
Varm hønsebouillon i en gryde. Snit porre og pluk dilden, og læg det klar til at ligge i gryden.
Skrab avocado kødet ud og blend det sammen med citron og græskyoghurt.
Hæld alle Ingredienser i gryden og lad det simre. Smag derefter til med salt og peber.
Suppen må ikke koge da man så risikere at den skiller.
God fornøjelse
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(6 stemmer)
Opskriften er vist 9760 gange, og udskrevet 204 gange.
Kommentarer
Peter - 2008-09-15 16:24:55 super god og velsmagende suppe.
god som forret og hovedret, evt. med laks i.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider