Musling med Cognac

Musling med Cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : KristineF

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 ds.muslinger i vand
2 store løg
0.75 fløde
2 spsk.cognac
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Løgene brunes i en gryde, med vandet fra muslingerne.
Derefter kommes muslingerne i. rør lidt rundt gryden.
Herefter kommes der cognac i og persillen hakkes og blandes i. Fløden hældes i til sidst.

Tips:

serveres med et lunt ciabattabrød til og en god flaske hvidvin.


karakterer:
Opskriften er vist 4347 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu