kog og pil kartoflerne. lad dem afkøle inden de skæres i skiver. snit porrerne i tynde skiver. vend kartofler og porrer i marinaden. del broccolien i buketter på størelse med valnødder. skær stilken i skiver. blancher det hele i 2 minutter. afkøl i koldt vand og lad det dryppe af mens peberfrugterne skæres i tern og radiserne i skiver. vend det hele sammen.
marinade:
pisk det hele godt sammen og smag til med salt og peber og krydderi efter behag
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 4382 gange, og udskrevet 116 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider