Bladbederne gøres i stand, stilkene skæres i meget tynde strimler, bladene i 2 cm brede strimler. Chilien udkernes og hakkes fint. Løget skæres i små terninger og steges let sammen med chili, det pressede hvidløg og bladbedestilkene i 2 spsk olie ved svag varme i 2-3 minutter under omrøring. Bladene tilsættes. Panden koges af med grøntsagsbouillonen og der krydres med salt, sukker og citronsaft. Det hele simrer under låg ved middelvarme 10 minutter. Så krydres det evt. lidt mere og serveres, drysset med ristede pinjekerner.
Tips:
Tilberedning: 20 min
Pr. portion: 8 g protein, 16 g fedt, 12 g kulh. = 232 kcal (963 kJ)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18949 gange, og udskrevet 458 gange.
Kommentarer
- 2012-07-05 23:58:52 Super lækker! Men portionen passer nu mere til 3 - 4 personer, end til to ;)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider