Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Bladbeder med chili

Bladbeder med chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :


Ingredienser:
600 g.bladbeder
1 rød chili
1 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.olie
1.5 dl.grøntsagsbouillon
1 nipsukker
1-2 tsk.citronsaft
2 spsk.pinjekerner
 Salt
 


Opskrift:

Bladbederne gøres i stand, stilkene skæres i meget tynde strimler, bladene i 2 cm brede strimler. Chilien udkernes og hakkes fint. Løget skæres i små terninger og steges let sammen med chili, det pressede hvidløg og bladbedestilkene i 2 spsk olie ved svag varme i 2-3 minutter under omrøring. Bladene tilsættes. Panden koges af med grøntsagsbouillonen og der krydres med salt, sukker og citronsaft. Det hele simrer under låg ved middelvarme 10 minutter. Så krydres det evt. lidt mere og serveres, drysset med ristede pinjekerner.

Tips:

Tilberedning: 20 min Pr. portion: 8 g protein, 16 g fedt, 12 g kulh. = 232 kcal (963 kJ)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18620 gange,
og udskrevet 450 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-07-05 23:58:52
Super lækker! Men portionen passer nu mere til 3 - 4 personer, end til to ;)